El Museu d’Història de la Immigració de Catalunya acull l’exposició “Rostres de la Mediterrània”

60 il·lustracions d’artistes de 15 països diferents posen rostre a la situació del mar Mediterrani amb l’arribada de persones refugiades

Activitatscartell1Rostres de la Mediterrània és una proposta artística i participativa de la plataforma Stop Mare Mortum. La mostra que presentem recull 60 obres d’artistes gràfics de 15 països d’arreu del món que reflexionen sobre la situació que viuen les  persones refugiades que intenten arribar a Europa a través de la mar Mediterrània. El nostre propòsit és arribar a posar rostre a cadascuna de les més de 35.000 persones que han perdut la vida des de l’any 2000. Un objectiu tan inabastable com esfereïdor.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc el proper dissabte, 18 de juny, a les 20h per a l’esdeveniment anirà acompanyat d’un Taller espectacle “Les cares de la immigració” i d’un concert de la cantautora NAMINA. Com a cloenda es llegirà el Manifest “Obriu fronteres. Volem acollir” pel Dia Mundial de les persones refugiades.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s