STOP MARE MORTUM

La sensibilització, la incidència política i la mobilització de la població

Com treballem?

Ens organitzem i desenvolupem la nostra tasca en grup i de forma assembleària, des del debat i la presa de decisions col·lectiva, integrant totes i cadascuna de les sensibilitats i mirades que conviuen dins la plataforma. L’òrgan sobirà de presa de decisions és l’Assemblea, on es debat i consensua sobre el devenir de l’organització, a fi de portar a terme les seves línies estratègiques per tal d’aconseguir els objectius plantejats i fixats. Es reuneix un cop al mes. A part, existeixen comissions de treball estables que s’encarreguen del desenvolupament permanent de les diferents tasques i funcionament de l’organització i grups de treball d’activació puntual per impulsar accions concretes derivades de les necessitats i les prioritats de cada moment.

També comptem amb grups de treball puntuals per necessitats concretes i/o accions i territorials, grups de Stop Mare Mortum nascuts al territori i descentralitzats que actuen de manera autònoma però coordinada.

  • Stop Mare Mortum Tarragona
  • Stop Mare Mortum Garraf
  • Stop Mare Mortum Sants, Hostafrancs i la Bordeta
  • Stop Mare Mortum Badalona
  • Stop Mare Mortum Blanes

Com ens financem

Stop Mare Mortum ens financem bàsicament amb aportacions de persones a títol invividual, col·lectius i activitats que nosaltres o altres entitats organitzen per a recaptar fons com concerts, tallers, fires o altres. El marxandatge és també una font de finançament important. L’única part per la qual Stop mare mortum rep diners públics és per a dur a terme les accions legals.