EXPOSICIONS

A través de l'expressió artística donem a conèixer la realitat del fet migratori

Muntatges expositius

Les exposicions són una eina molt eficaç de sensibilització, ja que ens permet aprofundir i donar a conèixer la realitat del fet migratori, a partir de diferents formes d’expressió artística i altres llenguatges que sovint ens acosten més a les emocions que permeten desenvolupar l’empatia (fotogràfic, audiovisual, pictòric, plàstic, etc). El fet que siguin muntatges expositius itinerants permet acostar-nos a públics molt diversos. Actualment, disposem de dues exposicions itinerants que es poden muntar en qualsevol lloc. Si estàs interessat en muntar alguna de les exposicions, posa’t en contacte amb nosaltres.
ros-smm

#MedFaces

Són rostres de desesperació, de por del que fugen però també d’impotència davant del que es troben. Cares del passat i del present que per l’Europa fortalesa només són números en estadístiques plenes de desapareguts, ofegats i morts sense rostre... Però alhora són rostres de persones que busquen una vida millor, amb qui compartim un desig tan antic com la mateixa humanitat, el de viure. Per tant, també són rostres d’il·lusió i d’esperança. El resultat són més de 500 il·lustracions realitzades per artistes de més de 30 països, d’un valor artístic i reflexiu impressionant. Una selecció de 60 obres han estat produïdes per a ser exposades com a conjunt.

expo-en-peu-de-tanca

A peu de tanca

“A PEU DE TANCA” és una exposició fotogràfica realitzada per Antonio Sempere i organitzada per la plataforma Stop Mare Mortum. L’exposició posa en relleu la situació de la frontera sud espanyola en relació a la vulneració dels Drets Humans davant el fet migratori. Antonio Sempere és fotògraf de premsa. Treballa com a freelance al Nord d’Àfrica, per a les millors agències internacionals. En aquesta exposició documenta la dura realitat de la migració a la frontera sud d’Espanya en tres fases: els campaments, el salt i l’arribada.