SENSIBILITZACIÓ

Crítica conscienciada i empàtica

La defensa dels drets humans

A Stop Mare Mortum creiem en una societat crítica, conscienciada, empàtica i contundent en la defensa dels drets humans, capaç d’aixecar la veu quan aquests siguin vulnerats.

Treballem a través de l’art i l’educació i realitzem diferents tipus de projectes enfocats a tota la població, adaptables als col·lectius que els utilitzin.

Les àrees de treball són:

educacio

L'educació

Juntament amb escoles, professorats i altres agents de l’educació formal i no formal elaborem tallers, materials pedagògics, xerrades i activitats per a infants i joves per conscienciar de la situació que vivim i del sistema que la sustenta.

smart-sm

L'art

Creiem en el seu poder de comunicació per fer arribar el nostre missatge molt més enllà i de manera més profunda. Tenim en marxa el projecte artístic participatiu Rostres de la Mediterrània.

xerraires

Grup de xerraires

Grup de persones dedicades a exposar la situació en conferències, xerrades o taules rodones arreu del territori. Expliquem el context que força les persones migrades a marxar de casa seva, el trajecte que emprenen, les condicions en què es troben en el seu intent d’arribar a Europa i les polítiques que ho sostenten.

fires

Fires i parades

Fem parades informatives arreu del territori. Aquests espais esdevenen punts de trobada per debatre, intercanviar opinions i per conèixer de primera mà la nostra feina. Sovint, les acompanyem amb tallers per a infants i joves.