Manifestació 12 de setembre: “Refugees Welcome. Catalunya acull #NOVOTISRACISME”

Unitat contra el feixisme i el racisme (UCFR) i Stop Mare Mortum convoquem a la ciutadania a una manifestació conjunta el proper dissabte 12 de setembre perquè Catalunya no pot quedar al marge de les mobilitzacions internacionals de solidaritat amb les persones refugiades.

Exigim a les institucions de casa nostra que d’una vegada per totes acceptin l’arribada de persones a casa nostra i que elaborin i apliquin un pla d’acollida planificat i dotat econòmicament i humanament per a fer front a aquesta necessitat.

Exigim a les institucions europees que acabin d’una vegada per totes amb les polítiques de protecció de fronteres que afavoreixen l’augment de la crisi humanitària que ja fa temps que vivim i amb les polítiques exteriors que afavoreixen acords amb règims de països on es vulneren els drets humans.

A més, durant aquest període electoral convidem a la ciutadania a reflexionar sobre les polítiques d’asil i refugi de cada formació i les declaracions que fomenten l’odi vers les persones refugiades i immigrades

Esdeveniment al Facebook: https://www.facebook.com/events/754778264644010/

 12 de setembre, 16,30h

Plaça Universitat (inici) – Rambla del Raval – Port Vell (final)

Acte final:
* UCFR presenta la campanya #NoVotisRacisme
* Stop Mare Mortum explica les iniciatives Aquí sí #CATacull

Per acabar, tirarem flors al mar en record de les persones mortes al Mediterrani

Convoquen
Unitat Contra el Feixisme i el Racismeunitatcontraelfeixisme.org

Stop Mare Mortumstopmaremortum.org

Jornada internacionalhttps://www.facebook.com/events/148023595539140/