No et perdis el diumenge 9 d’octubre el Festival Esperanzah!, serà un punt de trobada per exigir l’obertura de fronteres

US ANIMEM A VENIR AQUEST CAP DE SETMANA AL PRAT DE LLOBREGAT SOTA EL LEMA “F*** YOU TROIKA. VOLEM ACOLLIR, OBRIU FRONTERES”

Esperanzah_CARTELA3_29jul_DEFEnguany el Festival Esperanzah! es centra en la situació de les persones refugiades i migrants. Part de la recaptació de les entrades (una donació de 12 euros) anirà a Stop Mare Mortum. 

Des de la plataforma creiem que hi ha diferents maneres de lluitar per un canvi de la situació. Pensem que espais com el festival Esperanzah! són punt de trobada molt interessants entre lluita i cultura. Aquest any Stop Mare Mortum serà present durant els dies 7, 8 i 9 d’octubre a l’espai EL POBLE DELS POSSIBLES del Parc Nou del Prat de Llobregat.

  • Tindrem parada informativa i de venta de marxandatge on ens podeu fer mil preguntes! Tant dissabte com diumenge tot el dia.
  • Muntarem una haima per intercanviar experiències entre persones refugiades/migrades i totes aquelles que us hi acosteu. Tot fent un te podreu aprendre molt! Diumenge de 15h a 18h.
  • Participem de la taula rodona “Refugiats, una mirada des de l’activisme” amb Alguer Miquel (Txarango), Laura Arau (Dones Rumbo a Gaza), Òscar Camps (ProActiva Open Arms) o Iván Prado (Pallasos en Rebeldía) el diumenge a les 12:30h
  • Podreu veure els “Petits rostres” que ha treballat l’alumnat de les escoles del Prat exposades el diumenge a les 11h.

La música és l’excusa per trobar-nos i intercanviar experiències. Aquesta, sobretot el diumenge 9, és una oportunitat per retrobar-nos després de l’estiu i tornar a agafar energia!

El 100% dels beneficis de les entrades van destinats directament a entitats i col·lectius pels seus projectes.