Participa

Assemblees i grups de treball

Cada trimestre organitzem una trobada

A la plataforma funcionem per assemblees i grups de treball. Cada mes organitzem una assemblees que estan obertes a noves incorporacions. Pots venir a veure, escoltar i compartir què és la plataforma i buscar quina és la millor manera de participar-hi.

Si vols venir a formar part de Stop Mare Mortum i la reunió oberta et queda molt lluny o no pots venir, et demanem que omplis aquest petit formulari. No et traurà més de 2 minuts! També ens pots escriure directament a info@stopmaremortum.org.

Vull participar activament a Stop Mare Mortum

Si vols implicar-te en alguna comissió omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu! Coneix com ens organitzem.


  Propera assemblea oberta

  Marxandatge

  Pots col·laborar amb la Plataforma lluint el nostre marxandatge!

  Tots els productes tèxtils estan produïts a Catalunya en petits tallers de confecció, sense explotació laboral i amb teixits ecològics. Tot el material es pot adquirir a les parades informatives que fem a fires i actes. També pots fer la teva comanda enviant un correu electrònic a secretaria@stopmaremortum.org.

  Les comandes es recolliran a Lafede.cat (carrer de les Tàpies 1-3, 08001 Barcelona).

  Fes una aportació econòmica

  La nostra tasca com a plataforma és totalment voluntària, però no per això menys professional. Així doncs per tal de fer sensibilització, crear materials, mobilitzar la ciutadania i fer incidència política necessitem finançament.

  Et demanem la teva col·laboració per no haver de deixar de fer la nostra tasca.
  Tria la modalitat que prefereixes (les quantitats que hem detallat són suggerències, pots fer l’aportació que vulguis).

  FES LA TEVA DONACIÓ ARA!

  AMB BIZUM AL CODI 01990

  Pots fer una aportació econòmica a través del mòbil i sense cost mitjançant la plataforma Bizum amb el codi 01990 i que correspon a Stop Mare Mortum com a entitat acreditada.

  A TRAVÉS DE TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

  Per tal de complir amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) necessitem que enregistris algunes dades personals (nom, cognom i DNI/NIE com a mínim).

  Un cop omplert el formulari et facilitarem el número de compte per a que puguis fer la teva aportació econòmica mitjançant una trasnferència bancària. Igualment, et demanem que t’identifiquis (nom, cognom i DNI/NIE) en fer la transferència bancària.   Entitats grans

   200€/any

   Entitats mitjanes

   100€/any

   Entitats petites

   40€/any

   Particulars

   Aportació voluntària