Stop Mare Mortum present al festival Clownia de Txarango

Estem molt contentes d’anunciar-vos que enguany formarem part del la tercera edició del Festival Clownia, organitzat pel grup de música Txarango a Sant Joan de les Abadesses els dies 23, 24 i 25 de juny.Clownia 2016

Amb els membres de la banda vam viatjar els mesos d’abril i maig a Grècia, els camps d’Idomeni i Ekostation on vam poder compartir amb ells l’experiència. S’han convertit en altaveu de la lluita per denunciar les polítiques migratòries i d’asil europees, i sobretot, les dels Estats europeus que provoquen que més de 50.000 persones estiguin estancades a Grècia, milers hagin perdut la vida al mar Mediterrani o que es vulnerin els drets humans a les fronteres europees (Grècia, Itàlia, Espanya, França…).

Aquests dies de juny, doncs, formarem part de la programació del festival. Concretament estarem a l’espai consciència, una fira d’entitats que per primera vegada es celebra en aquest marc, on diferents col·lectius exposarem les nostres lluites. Allà us podreu informar de qui som i què fem, obtenir marxandatge i veure part de l’exposició “Rostres de la Mediterrània”. També farem un taller-mural participatiu “Construïm la Mediterrània que somiem?” i una xerrada sota el títol “Què està passant a la Mediterrània? Desmuntem l’Europa fortalesa”.

A més, tenim l’honor d’aparèixer a les seves samarretes. Així doncs, veureu el logo d’Stop Mare Mortum a les samarretes especials del festival i un euro de cada venta anirà per la plataforma.

Moltes gràcies i us hi esperem!

VEURE VÍDEO PRESENTACIÓ TXARANGO

IMG-20160606-WA0010

Més notícies