12 de maig: Concert per les vides refugiades

Stop Mare Mortum i Canet Rock organitzem un acte per a sensibilitzar a la ciutadania sobre la crisi de la UE i alhora recaptar fons per les tasques de la plataforma 

concertLuz de gas_def

Canet Rock ha decidit donar suport a la nostra tasca de lluita per un canvi en les polítiques europees migratòries i d’asil. El concert coorganitzat, que se celebra el proper dijous 12 de maig a les 21h a la Sala Luz de Gas de Barcelona, vol posar sobre la taula la crisi d’Europa davant l’arribada de persones buscant un refugi i alhora aconseguir fons per a seguir treballant com a plataforma.

L’esdeveniment comptarà amb la presentació del disc “Crida” del grup osonenc Bonobos, que ja ha col·laborat amb nosaltres altres vegades. I ho faran acompanyats d’amics com La Pegatina, Itaca Band, Alguer Miquel (Txarango), Animal, Sra. Tomasa, Doctor Prats, 9son, Gemma Humet i Kathy i Yolanda Sey. Abans, el grup valencià Tardor donarà la benvinguda als assistents. Altres sorpreses passaran durant una nit que pretén visibilitzar la problemàtica amb la que es troben milers de persones que es veuen obligades a marxar de casa seva per causes com la guerra, la pobresa o qualsevol altre motiu, en busca d’un futur millor i que es troben les portes d’Europa tancades per decisió dels Estats de la Unió Europea.

Els diners recaptats aniràn 100% destinats a la plataforma Stop Mare Mortum que dediquem al nostre treball de sensibilització, mobilització ciutadana i incidència política a casa nostra i la recerca d’informació a terreny com Idomeni o Lesbos, a Grècia. Però la nostra tasca, totalment assembleària i sense ànim de lucre, no es focalitza només a l’est d’Europa, sinó que intentem posar sobre el mapa cada dia indrets com Itàlia i l’Estat espanyol on continuen arribant persones. Només l’any 2015 van arribar més d’un milió per la ruta del Mediterrani i més de 3.700 van morir o desparèixer pel camí. Aquest any ja són més de 700 les desaparicions i gairebé de 180.000 arribades.

Com sabeu, treballem fent xerrades, mobilitzacions, projectes educatius, incidència política… per defensar el dret a migrar de les persones i l’obligació dels governs europeus d’acollir-les sense traves, que com veiem, és tot el contrari. Denunciem la falta de voluntat política en l’acollida i gestió de les refugiades i migrants i reclamem l’aplicació de les vies legals i segures que ja existeixen en el marc del dret internacional per evitar que les persones es juguin la vida en el camí.

Les entrades-donatiu valen 12 euros anticipades a través del web de Luz de Gas o 15 euros a taquilla el mateix dia.

Les podeu comprar anticipades AQUÍ