Gràcies per omplir Luz de Gas per donar suport a la tasca d’Stop Mare Mortum

7.000 euros són els diners recaptats en el concert d’aquest dijous 12 de maig a la sala Luz de Gas de Barcelona en el concert solidari d’Stop Mare Mortum i Canet Rock.

IMG-20160513-WA0003Primer de tot, volem donar les gràcies a tot el públic que va assistir a l’acte i que amb el seu granet de sorra dóna suport a la tasca de la plataforma en la lluita pel canvi i la denúncia de les polítiques migratòries i d’asil europees que estan convertint la mar Mediterrània en una fossa comuna.

Més de 35.000 morts des del 2000. Tanques, violència, control, fronteres… Aquesta ha estat i és la resposta dels Estats europeus al crit de les persones que cerquen refugi a casa nostra.

Gràcies, també, als grups que van fer omplir la sala Luz de Gas. A Bonobos per acompanyar-nos en cada moment, a Txarango per viure experiències compartides i a La Pegatina, Itaca Band, La Sra.Tomasa, Doctor Prats, 9son, Gemma Humet, Sey Sisters, Animal i Tardor. Vosaltres sou el nostre altaveu per remoure consciències i mantenir el foc viu. I Canet Rock per implicar-se en aquest lluita llarga i feixuga i donar-nos l’oportunitat d’arribar a un munt de gent i aconseguir diners per la nostra tasca.

Recordeu que tots els diners recaptats van destinats al projecte jurídic pilot que, sobre el terreny, Stop Mare Mortum té en coordinació amb advocades i juristes catalanes i gregues, per tal de donar assistència sobre asil i reubicació a les persones que s’hi troben estancades i fer una tasca de denúncia de vulneració de drets. Les entrades encara estan a la venta en forma de donació durant tot el divendres (entrades).

Amb tot, Stop Mare Mortum no vol oblidar que no només hi ha Grècia, sinó també Itàlia, Calais o a frontera sud, l’espanyola, és a dir, Ceuta i Melilla. La tasca, a casa nostra, de sensibilització, mobilització i incidència política és important per tal de canviar el fons: les polítiques que permeten aquestes barbàries.