Aquest 19M sortim al carrer!

Ara més que mai hem de fer sentir la nostra veu. La plataforma Stop Mare Mortum dóna suport i fa una crida a la participació massiva aquest dissabte 19 de març a Barcelona convocada per Unitat Contra el Racisme i el Feixisme (UCFR).

La capital catalana novament ha d’omplir els seus carrers per dir Prou racisme, stopIslamofòbia, stopLGTBIfòbia i Feixisme mai més! Sortirem per mostrar que el poble està amb el poble i que totes les persones, migrants i refugiades, són benvingudes a casa nostra sense cap distinció. Sortirem perquè tenim memòria històrica i perquè nosaltres, ha diferència de molts governants, no oblidem!

19mNo volem balles, ni murs, ni presència militar, ni quotes, ni batudes per perfil ètnic, ni CIES, ni traves a l’accés a la residència, a la nacionalitat o als serveis públics. Per contra al que han mostrat els líders dels Estats europeus, el poble sí que creu en els drets humans, en la dignitat, en la lliure circulació de les persones, en la vida i en la pau. Per tot, denunciem les actuacions constants de vulneració dels drets humans i de tota mena de legislació, tractats i acords que posen els interessos econòmics per davant de les persones. Denunciem el pre-acord entre la Unió Europea i Turquia, que en l’escència no fa res més que tractar les persones com animals. Però també denunciem i condemnem les polítiques exteriors de l’Estat espanyol que sistemàticament vulneren els drets humans. Parlem de la Llei Mordassa, però també de la frontera sud, Ceuta i Melilla, que són el laboratori de proves perfecte per a les polítiques repressives i de construcció de murs infranquejables, les quals després són exportades a la resta d’Europa com Hongria o Macedònia.

Perquè tot això és RACISME sortirem dissabte 19 de març del 2016 al carrer. Ens trobarem a les 17h l’Estació de França per seguir una rutaantiracista fins al mar. Una marxa que es celebra a tot Europa i que tindrà sorpreses!

ARA ÉS L’HORA DE PRENDRE EL CARRER!

bloc_capc3a7alera

VÍDEO nº2 #ProuRacisme 

https://www.youtube.com/watch?v=4iMgOPcI1DI?feature=player_embedded&w=640&h=360

VÍDEO nº1 #ProuRacisme 

https://www.youtube.com/watch?v=cUTh_8QVrw0?feature=player_embedded&w=640&h=360