Fins l’1 d’abril es pot veure l’exposició “Vides Refugiades” a Lloret de Mar

El passat dimecres 9 de març es va inaugurar l’exposició conjunta entre la Plataforma Stop Mare Mortum i la fotògrafa grega Maro Kouri amb el suport de la Plataforma per la Pau de Lloret.

Aquesta mostra compta amb 60 rostres de la Mediterrània fets per artistes de més de 15 països diferents que ha impulsat STOPMM i que vol aconseguir posar rostre a totes les morts que hi ha hagut i hi ha al mar Mediterrani. Vol, així, convertir números en persones. (veure la iniciativa)

Aquesta iniciativa s’exposa conjuntament amb “Seguint els passos de n’Asem: De Lesbos a Berlín”, un viatge d’un grup de refugiats des de Grècia a Alemanya resumit en 30 fotografies de Maro Kouri. La fotògrafa va estar present a la inauguració de l’exposició on els assistents van poder compartir experiències. (Entrevista a El Periódico)

La plataforma per la Pau de Lloret va organitzar, també, una concentració amb encesa d’espelmes davant la Casa de la Cultura de Lloret de Mar, on es podrà visitar l’exposició fins l’1 d’abril de manera totalment gratuïta.