Concert de GOSPEL en benefici de la Plataforma STOP MARE MORTUM

concer de gospelEl proper dissabte 18 de març us esperem a la Parròquia de Sant Vicenç de Sarrià (Pl. de Sarrià, s/n, Barcelona) on el cor Free Choir presentarà un concert de GOSPEL en benefici de la Plataforma STOP MARE MORTUM per ajudar a aturar el drama dels refugiats a la  Mediterrània.

Free Choir és una associació coral nascuda a principis de setembre del 2015 al barri de Sarrià de Barcelona i que aplega una seixantena de persones apassionades per la música i amb moltes ganes de cantar i passar-s’ho bé cantant, el dirigeix Vicen Alfonso, que té una llarga experiència en la direcció de cors.

Com a grup coral se centren en la música gospel, però també canten peces que no formen part del repertori més clàssic d’aquest gènere.

Com associació sense finalitat de lucre, els concerts que ofereixen s’orienten principalment en accions de beneficència i de col·laboració amb entitats socials i culturals. Durant el concert es sortejarà un quadre del Jordi Closa que reflecteix el drama que estan patint els refugiats.

L’entrada és gratuïta i s’aporta la voluntat.

Més i formació a:
http://freechoir.cat/free-choir/