Els dies 7, 8 i 9 d’octubre us esperem al Festival Esperanzah! del Prat del Llobregat

Volem canviar les coses i per això ens unim a iniciatives que tenen aquest objectiu. És el cas del “Esperanzah! World Music Festival Barcelona” que amb la mirada local pretén contribuir al canvi global. Nascut al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat, aquest esdeveniment impulsa, més enllà d’un festival de música, un espai de trobada per a col·lectius, grups, persones que entenen que hi ha alternatives a l’statut quo.Esperanzah_CARTELA3_29jul_DEF

El festival no neix amb l’objectiu d’obtenir beneficis i per això les entrades són una donació. L’edició del 2016 ens ha tingut en compta i per això serem una de les entitats receptores, però com nosaltres moltes més: Dones Rumbo a Gaza – Flotilla de la llibertat, Caminando Fronteras, Proactiva Open Arms, Pallasos en Rebeldía, Les dones Sàvies de Sant Cosme, Fundació Esperanzah, Cor Safari, Fundació Nzuri Daima i Alboan.

Enguany ens acompanyaran un munt d’artistes com Els Catarres, La Sra. Tomasa, el niño de la hipoteca, Ramon Mirabet, Xiula, Leo Basi i molts més. A més, l’Esperanzah! s’ajunta amb el Festiclown de Pallasos en Rebeldía per ser més reivindicatiu que mai.

Aquesta és la llavor del proper projecte Cultura en causa. La cultura, més que mai, ha d’anar lligada a les lluites del carrer. Ella és el nostre altaveu més potent. Us animem a seguir les notícies.

Us esperem, doncs, els dies 7, 8 i 9 d’octubre al Parc Nou del Prat del Llobregat. Allà tindrem parada informativa i de venta de material; exposició de Rostres de la Mediterrània en col·laboració amb les escoles de la ciutat; i un munt de tallers! Sobretot reserveu-vos el diumenge 9 d’octubre, farem recordar que milers de persones estan sense refugi al món!