Raynald Colom cedeix els beneficis de la venta del seu senzill a Stop Mare Mortum

Estem molt contentes d’anunciar-vos que enguany participarem a la iniciativa “Dones Rumb a Gaza”, una iniciativa de la Coalició Internacional de la Flotilla de la Llibertat, que navegarà rumb a Gaza des de Barcelona amb tripulació i passatge femení per denunciar i trencar l’il·legal i inhumà bloqueig israelià a la franja de Gaza.

El trompetista, compositor i productor Raynald Colom ha presentat el seu senzill A.I aquest juliol. El senzill forma part del seu darrer treball STEEL. El músic ha decidit cedir els beneficis de la venta de A.I per les plataformes digitals a StopMM.

Tot i la seva joventut, Raynald Colom ha col·laborat amb grans noms del jazz, pop i flamenco com Greg Osby (Banned in London, Whirlwind Records), Nicholas Payton, David Sánchez, Eric Reed, Mulgrew Miller, Al Foster, El Piraña, Chano Domínguez o Jesse Davis per anomenar-ne alguns. Artistes com Carles Benavent, Luis Salinas, Perico Sambeat, Chicuelo, Duquende, Juan de Juan han comptat amb ell per als seus projectes. Raynald Colom també va participar a la llegendària gira Clandestino de Manu Chao.

En els seus recents discos, Raynald va comptar amb el “who is who” de l’escena de Nova York com Omer Avital, Eric McPherson, Aruan Ortiz, Rashaan Carter o Rudy Royston.

Us animem a escoltar la seva música i a descobrir-lo AQUÍ!

PODEU COMPRAR EL SENZILL AQUÍ (iTunes)