Participem a les activitats de la flotilla de les Dones Rumb a Gaza

Estem molt contentes d’anunciar-vos que enguany participarem a la iniciativa “Dones Rumb a Gaza”, una iniciativa de la Coalició Internacional de la Flotilla de la Llibertat, que navegarà rumb a Gaza des de Barcelona amb tripulació i passatge femení per denunciar i trencar l’il·legal i inhumà bloqueig israelià a la franja de Gaza.

Al maig del 2010 va navegar cap a Gaza la que va ser la primera de les Flotilles. La matinada del 31 de maig de 2010 va ser brutalment assaltada en aigües internacionals per comandos navals israelians, que van assassinar deu persones i en van ferir desenes. Però no van aconseguir matar l’iniciativa i cada cop són més les voluntàries i organitzacions que s’hi sumen per exigir la fi de la colonització i neteja ètnica que s’està realitzant a Palestina.

El dilluns 12 i dimarts 13 de setembre formarem part de les activitats de denúncia i sensibilització organitzades per Rumb a Gaza i Coalició Internacional de la Flotilla de la Llibertat abans de la sortida de la flotilla el dimecres 14 de setembre.

El dimarts 13 a les 18.15 farem el taller infantil (3-9 anys): “Pintem la Mediterrània que somiem” i el taller juvenil (+10 anys): “Preparem una motxilla en 5 minuts”  

Podeu consultar tota la programació aquí.

Moltes gràcies i us hi esperem! Visca Palestina lliure!

programa (1)