Presents al Clownia Festival, un lloc on tot és possible

Del 23 al 25 de juny Stop Mare Mortum vam estar al Clownia Festival a Sant Joan de les Abadesses i us deixem un un vídeo resum.

El festival, organitzat per Txarango amb qui hem compartit dues visites a Idomeni (Grècia), vol anar més enllà de la música i aconseguir un micro clima on un altre món és possible. Aquell que s’allunya de la competència, de les desigualtats, de la injustícia. Aquell que vetlla per la pau i la convivència, per les persones com a eix central de la vida.

Vam tenir la sort de compartir espai, l’espai consciència, amb altres lluites no gens allunyades de la nostra. Vam estar amb la Xarxa d’Economia Solidària (XES), Plataforma Azadí (Kurdistán), BDS (Campanya pel Boicot, les Desinversions i Sancions contra Israel a Catalunya), Rumbo a Gaza, Pallasos en Rebeldia, EREC i els vaguistes Esfosa. Amb totes elles vam compartir experiències i, sobretot, les vam compartir amb els assistents del festival que s’aturaven a esbrinar qui som i què fem.

Gràcies a Txarango per ser conscients del seu potencial com a altaveu de les lluites del carrer. Gràcies per confiar en nosaltres i creure-hi tant fermament.