Bonobos cedeix els beneficis del seu darrer concert de gira a Stop Mare Mortum

El grup de música de Centelles (Osona) ha decidit col·laborar amb la plataforma i ens donarà la recaptació de l’últim concert de la gira “Animalànima”

Fa uns dies rebiem una gran notícia per a nosaltres. Un grup de música havia decidit donar suport a la feina que estem fent des d’Stop Mare Mortum! El concert serà el proper divendres 20 de novembre a les 21h a la sala Music Hall de Barcelona.12196010_10153750567181967_2482492808985687729_nBonobos s’acomiada així de la gira del seu treball “Animalànima” que els ha portat per pobles i ciutats catalanes en els darrers mesos. El concert serà una celebració especial i és per això que el grup i la plataforma estem treballant conjuntament per oferir-vos una nit innolvidable! Hi haurà artistes convidats, cançons inèdites, sorpreses sobre l’escenari i editarem unes samarretes especials per a l’ocasió. Tot això per vosaltres, perquè la lluita pels Drets Humans ha d’anar lligada a la cultura, a l’art, a la música!

Stop Mare Mortum treballem per trobar solucions a la crisi de les refugiades que viu Europa. Stop Mare Mortum tenim per objectiu fomentar un canvi en les polítiques europees d’estrangeria i migratòries per acabar amb les morts al mediterrani. El nostre treball es basa en la defensa i promoció dels DDHH i la no violència, i actuem principalment en dos eixos: la sensibilització, mobilització i formació de la ciutadania i la incidència política. Per tot això necessitem, també, recursos econòmics i per això us demanem ajuda! Volem omplir la sala!

Si no pots venir hi ha la possibilitat de comprar entrades a fila 0 (donació).

Us esperem en aquest final de trejecte, perquè entre totes farem possible un canvi real!
#Animalanima #StopMareMortum