Europa i Espanya incompleixen les seves pròpies lleis

StopMM Sants, Hostafrancs i la Bordeta va celebrar un acte públic en defensa dels drets de les persones refugiades i migrades.  Va tenir lloc a la Plaça de la Font Nova de Sants, el passat 13 de novembre, en el marc dels ‘2ons dimecres de mes’, en que aquesta entitat surt a la plaça del barri a informar, comunicar i dialogar amb el veïnat del barri sobre temes i problemàtiques  que concerneixen a les persones refugiades i migrants.

En aquesta recent trobava es va  posar en evidència que ni Europa  ni i l’estat espanyol no compleixen les seves  pròpies lleis i tractats internacionals que garanteixen  els drets i condicions de les persones que han de fugir del seus països  i cercar asil i acollida en d’altres.

En un acte breu, no més de mitja hora, entre lectura del tema del dia, vídeos, parlaments,  i la intervenció de les persones assistents en una ronda de micro obert, s’ha fet menció d’algunes d’aquestes lleis i tractats  i s’han llegit els articles que s’incompleixen. .

Finalment es va concloure amb aquest missatge:
Denunciem públicament aquesta farsa de la Unió Europea i dels seus estats membres. I us proposem que, sigui quin sigui el nou govern, li exigim amb força

Prou polítiques racistes!

Stop Mare Mortum Sants Hostafrancs i LaBordeta

14-Novembre-2019