Aquest Nadal engeguem la campanya #LaNoLoteria, t’hi sumes?

Per a moltes persones els Drets Humans s’estan convertint en una loteria. Diàriament veiem com es posa en risc la vida i es vulnera la dignitat de milers de persones a les nostres fronteres. Des de Stop Mare Mortum treballem per fomentar un canvi en les polítiques europees migratòries i d’estrangeria per tal d’aconseguir que es compleixin i es respectin els drets fonamentals.

Per això aquest Nadal engeguem la campanya #LaNoLoteria!

Participant en aquesta iniciativa ens ajudes a seguir treballant per assolir que s’estableixin vies legals i segures que garanteixin el dret a migrar i evitar més morts en el camí per arribar a territori segur. Ajuda’ns a aconseguir èxits com les sentències del Tribunal Suprem que obliguen el Govern Espanyol a complir les quotes d’admissió de refugiades, i a reconèixer el dret de demanar asil en ambaixada, o la recent mobilització del 12D en contra del pacte europeu de migració i asil.

QUÈ HAS DE FER PER PARTICIPAR?

Participa a #LaNoLoteria fent un donatiu a partir de 3 euros al nostre perfil de mi grano de arena del 22 de desembre al 7 de gener, per entrar en el sorteig d’un lot de marxandatge d’Stop Mare Mortum.

  1. Fes clic a l’enllaç.
  2. Canvia l’import a un mínim de 3€.
  3. Escull l’opció donació ràpida.
  4. Marca la forma de pagament.
  5. IMPORTANT: en el camp alias indica el teu nom i també la teva adreça electrònica. Repeteix la teva adreça electrònica en el camp correo electrónico.
  6. Fes la teva aportació!

El dia 9 de gener anunciarem  el nom de la persona guanyadora a les nostres xarxes i li comunicarem la notícia per e-mail!L’enviament del premi es farà per correu postal només a Espanya peninsular, Illes Balears, Ceuta, Melilla i Andorra.

Ajudan’s a difondre la iniciativa a les teves xarxes socials i entre els teus contactes! Que tingueu molta sort! ✨