La Cursa Solidària Cardedeu es trasllada a les xarxes per recaptar fons per a Stop Mare Mortum

La Cursa Solidària Cardedeu és una iniciativa d’un grup de corredors d’aquesta població, que consisteix a organitzar un cop l’any una cursa i diverses activitats per recaptar fons per a una causa solidària. 

Com que la cursa de 2020 no es va poder fer a causa de les restriccions sanitaries per la Covid-19, per tal de recaptar fons per a Stop Mare Mortum, la Cursa Solidària ha organitzat el repte Canvia la teva perspectiva. L’objectiu és que, de la mateixa manera que s’hauria fet amb la cursa, cada persona pugui realitzar una activitat física i, a més, fer un donatiu per a Stop Mare Mortum. 

L’activitat es fa a través de les xarxes socials, per tal d’arribar a tantes persones com sigui possible i de convidar-les a reflexionar sobre la necessitat d’un canvi de perspectiva respecte de les migracions. Compta amb la col·laboració també dels Corrigaires de Cardedeu.

Participant en aquesta iniciativa ens ajudes a seguir treballant per assolir que s’estableixin vies legals i segures que garanteixin el dret a migrar i evitar més morts en el camí per arribar a territori segur. Ajuda’ns a aconseguir èxits com les sentències del Tribunal Suprem que obliguen el Govern Espanyol a complir les quotes d’admissió de refugiades, i a reconèixer el dret de demanar asil en ambaixada, o la recent mobilització del 12D en contra del pacte europeu de migració i asil.

QUÈ HAS DE FER PER PARTICIPAR-HI?

Participa al repte #CanviaDePerspectiva fent un donatiu a partir de 3 euros del 15 al 28 de febrer. Segueix aquests passos:

  1. Penja un vídeo o una foto en què es fa una activitat física en què d’alguna manera es canvia la perspectiva (exemple, una voltereta, el pi…), a Instagram, Twitter o Facebook.
  2. Posa el hashtag #CanviaDePerspectiva i menciona’ns a la @cursasolidariacardedeu i @stopmaremortum.
  3. Nomina tres persones perquè segueixin amb el repte.

Fes un donatiu a Stop Mare Mortum a través de bit.ly/33Byz7d

Ajudan’s a difondre la iniciativa a les teves xarxes socials i entre els teus contactes!

Més notícies